Mann tatt med nær 5000 liter øl og sprit

En polsk mann fylte en Volkswagen varebil med alkohol, slik at den til slutt veide 7,6 tonn. Han ble stoppet av tollerne på vei inn mot Trondheim.

SMUGLET STORE MENGDER ALKOHOL: En patrulje fra Tolletaten og politiet stoppet smuglere på vei til Trondheim med nær 5000 liter alkohol i lasten. Varebilen veide med last 7,6 tonn, mens den tillate egenvekta er 2 485 kilo.
Foto: Tolletaten / NTB scanpix
SMUGLET STORE MENGDER ALKOHOL: En patrulje fra Tolletaten og politiet stoppet smuglere på vei til Trondheim med nær 5000 liter alkohol i lasten. Varebilen veide med last 7,6 tonn, mens den tillate egenvekta er 2 485 kilo. Foto: Tolletaten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En tollpatrulje fikk øye på bilen på E6 etter at den hadde krysset grensen mandag ettermiddag. De fikk hjelp av politiet til å få stoppet bilen.

Den 30 år gamle sjåføren innrømmet at han hadde alkohol i lasten, og det viste seg at bilen var fullastet og vel så det. Den tillatte vekten for bilen er på 2,5 tonn, men med lasten veide den 7,6 tonn.

Tollerne fant 3.972 liter øl, 743 liter brennevin og 6.000 sigaretter. Dersom mannen skulle tatt dem med inn i landet lovlig, måtte han ha betalt 583.000 kroner i avgifter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer