KOKAIN-SANDWICH: Om colombianeren som ble tatt med denne ost- og skinke-sandwichen hadde tenkt til å spise den, er uvisst, men spansk politi mener de pågrep en narkosmugler da de tok han med maten full av kokain. Foto: AFP / HO/ SPANISH NATIONAL POLICE / NTB scanpix
KOKAIN-SANDWICH: Om colombianeren som ble tatt med denne ost- og skinke-sandwichen hadde tenkt til å spise den, er uvisst, men spansk politi mener de pågrep en narkosmugler da de tok han med maten full av kokain. Foto: AFP / HO/ SPANISH NATIONAL POLICE / NTB scanpixVis mer

Mann tatt med sandwich på buss-stasjonen

Ingredienser: Ost, skinke og kokain.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Spania stanset i går en 29 år gammel mann fra Colombia og hans sandwich på en busstasjon på Benidorm.

Da de undersøkte mannen fant de ikke så mye, men da de undersøkte maten hans fant de mer enn de vanlige ingrediensene i en «ost og skinke-blings».

Da de brettet ut brødet fant de ni små plastikksylindre med kokain spredd over osten og skinka, melder nyhetsbyrået AFP.

Politiet mener mannen er en narkotikasmugler.

Da de dro hjem til 29-åringen fant de flere sandwich-ingrendienser i form av over en kilo kokain og marihuana. Mannens romkomerat ble også arrestert.