Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann til sykehus med hodeskader

Blandet seg inn i ekteskapskrangel i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann er sendt til sykehus med hodeskader etter at han skal ha blandet seg inn i en krangel mellom et ektepar han var på besøk hos i Gvarv i Telemark. Mannen i parforholdet er pågrepet for vold.

Det var en stund en del forvirring rundt hva som faktisk hadde foregått i boligfeltet nær Gvarv sentrum etter at meldingen kom inn til politiet i 23.40-tida. Tidlige meldinger gikk ut på at det kunne være kniv involvert, men dette viste seg altså ikke å stemme.

- Det har oppstått en krangel mellom ekteparet, og denne tredje personen prøvde å gå imellom. Dette utviklet seg til et slagsmål mellom mennene, som endte med at han som gikk imellom, fikk hodeskader. Han ligger nå til observasjon på sykehus, det mistenkes hjernerystelse, sier operasjonsleder Elise Gotliebsen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet kom raskt til, sammen med ambulanse, og pågrep ektemannen, som i skrivende stund er på vei til arresten i Skien. Han skal etter planen avhøres i morgen.

Ekteparet og den nå skadde mannen, alle i 20/30-åra, skal ha vært på en fest tidligere på kvelden, og slagsmålet fant sted hjemme hos paret. Mye tyder på at alkohol har spilt en vesentlig rolle i episoden, som hadde flere vitner.

STORUTRYKNING: Flere politienheter samt ambulanse ble utkalt til boligområdet i Gvarv etter meldinger om en mulig knivepisode, og lette en stund etter en «bevisstløs person». Foto: ARILD ENGER
STORUTRYKNING: Flere politienheter samt ambulanse ble utkalt til boligområdet i Gvarv etter meldinger om en mulig knivepisode, og lette en stund etter en «bevisstløs person». Foto: ARILD ENGER Vis mer
image: Mann til sykehus med hodeskader

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!