Mann til sykehus med mulige skuddskader i Oslo

Antatt gjerningsmann pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med mulige skuddskader i beinet i Oslo natt til tirsdag. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

Hendelsen fant sted på Grefsen i Oslo, opplyser politiet, som også har funnet et skytevåpen i nærheten av der den skadde ble funnet.

- Vi fikk melding klokken 1.20 om smell, muligens skudd, i området. Vi fant en person med skader i et bein, det kan være skuddskader, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet jobber ut fra teorien om at mannen er skutt og at det skjedde i en leilighet. Kriminalteknikere er på vei til stedet for å undersøke leiligheten og området rundt.

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene, som antas å stå bak ugjerningen. Han tok selv kontakt med politiet idet meldinger om hendelsen kom inn. Den skadde er også en mann i 30-årene.

- Han var bevisst og ble kjørt til sykehus. Det er vanskelig å si noe om skaden. Vi jobber med å undersøke åstedet, sikre spor og snakke med vitner, sier Jøkling, som ikke vil si noe om de to personene er kjent fra politiet fra før.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer