PRØVDE Å SELGE BABY: Denne mannen prøvde å selge et tre måneder gammelt spedbarn i Manchester sentrum søndag formiddag. Foto: Greater Manchester Police / PA
PRØVDE Å SELGE BABY: Denne mannen prøvde å selge et tre måneder gammelt spedbarn i Manchester sentrum søndag formiddag. Foto: Greater Manchester Police / PAVis mer

Mann tilbød baby for 12 000 kroner

Henvendte seg til folk i tippekiosk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er arrestert i Manchester i England for å ha prøvd å selge en tre måneder gammel jente, skriver politiet i en pressemelding.

Jenta lå i ei barnevogn som mannen trillet rundt i Manchesters gater.

- Vi har pågrepet en 28 år gammel mann mistenkt for omsorgssvikt, og han vil nå bli avhørt slik at vi kan forstå omstendighetene rundt hendelsen, sier politietterforsker Liam Boden ved Manchester politistasjon.

Etter at flere hadde ringt og meldt fra til politiet om den angivelige barneselgeren, gikk politiet ut på sosiale medier for å få hjelp til å finne mannen.

Mannen skal ha trillet rundt med barnevogna og henvendt seg til personer i Manchester sentrum, melder det lokale politiet på Twitter.

Han skal ha gått inn på en tippekiosk og forespurt seg om noen ønsket å kjøpe spedbarnet, før han fortsatte videre nedover gata og stilte det samme spørsmålet til andre forbipasserende. Beløpet på barnet skal han satt til 1000 pund, omlag 12 400 kroner, ifølge politiet.

Flere politipatruljer ble sendt ut for å finne mannen, og offentlige transportarbeidere fikk beskjed om å holde utkikk. 

Boden ønsker å takke folket i Manchester og media for deres hjelp med å gi saken oppmerksomhet.