Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tilstår ukjent drap fra 90-tallet

60-åring meldte seg for politiet.

MELDTE SEG: En mann som tidligere er kjent for politiet fra en rekke saker, har meldt seg og sagt at han begikk et drap i Oslo på 90-tallet. Personen som skal ha blitt drept, har ikke vært savnet. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
MELDTE SEG: En mann som tidligere er kjent for politiet fra en rekke saker, har meldt seg og sagt at han begikk et drap i Oslo på 90-tallet. Personen som skal ha blitt drept, har ikke vært savnet. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 60 år gammel mann har tilstått et ukjent drap i Oslo som skal ha blitt begått på 90-tallet. Han er nå pågrepet og siktet for drapet, melder VG.

60-åringen ble pågrepet 6. november i fjor og siktet for drap. Han ble varetektsfengslet i fire uker. Mannen ønsket selv å sitte varetektsfengslet.

- Han meldte seg for politiet og fortalte at han på begynnelsen av 1990-tallet hadde begått et drap på en person som han var i en relasjon til, sier politiadvokat Sturla Henriksbø til Dagbladet.

Henriksbø forteller at den siktede har gitt en detaljert beskrivelse av drapet.

- Drapet skal ha blitt begått i Oslo og han skal deretter ha gjemt denne personen på et sted utenfor Oslo, sier Henriksbø.

Personen som er den antatt avdøde, er ikke meldt savnet. Det har ikke vært en etterforskning rundt forsvinningen forsvinning.

60-åringen er kjent for politiet fra flere forhold tidligere. I politiavhør skal han ha innrømmet det ukjente drapet fordi han ikke orket å bære på hemmeligheten lenger.

Mannens forsvarer Espen Wangberg ønsker ikke å kommentere saken.
Politiet har gjort søk etter avdøde, uten at det er gjort funn. Politiet har ikke lyktes å identifisere pårørende til den antatt avdøde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling