Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tiltalt for å ha drept kjæresten med 21 knivstikk

Påtalemyndigheten har tiltalt en 25 år gammel mann for å ha drept samboeren  Alexandra Therese Nilssen (21) i en hytte i Flå i fjor sommer. 

DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå tirsdag 18. juli. Nå er den 25 år gamle samboeren hennes tiltalt for drap. Foto: Privat / NTB scanpix
DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå tirsdag 18. juli. Nå er den 25 år gamle samboeren hennes tiltalt for drap. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiltalen ble forkynt for mannen i forrige uke, skriver VG. Der går det fram at 25-åringen knivstakk kjæresten 21 ganger i overkroppen og at hun døde av blodtapet.

Drapet skjedde ved 7.30-tiden om morgenen i en familiehytte på Sørbølfjellet i Flå i Hallingdal 18. juli. Både den drepte kvinnen og samboeren kommer fra Rygge i Østfold.

Ifølge tiltalen skal mannen etter knivstikkingen ha satt seg i bilen og kjørt fra hytta. På veien var han involvert i en kollisjon, og ble sittende fastklemt. Han skal da ha oppført seg utagerende og ha snakket usammenhengende, opplyste lensmann Geir Vidme til Dagbladet i fjor sommer.

Da mannen ble hjulpet ut av bilen forklarte han at han hadde drept kvinnen. Hun ble funnet død rundt åtte kilometer fra ulykesstedet, og mannen ble siktet for drapet.

25-åringen har erkjent at han drepte samboeren med en kniv, men ifølge forsvareren, Sindre Løvgaard, sier han fortsatt at han ikke hadde et drapsmotiv og ikke husker selve drapet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!