Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tiltalt for å ha presset jenter for nakenbilder

Jentene er i alderen 10 til 17 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Sør-Østerdal er tiltalt for å ha fått jenter helt ned i tiårsalderen til å sende ham nakenbilder på mobiltelefonen.

Mannen fikk ifølge tiltalen 17 jenter i alderen 10 til 15 år til å sende bilder i løpet av første halvår 2010. På bildene ses alt fra lettkledde overkropper til nakne jentekropper. Som «betaling» for bildene fikk jentene kontantkort til sine mobiltelefoner, melder NRK.

De av jentene som nektet å gjøre som mannen sa, ble truet med at han ville stenge mobiltelefonen deres. Mannen truet dessuten en av jentene med at han ville anmelde henne til politiet, dersom hun ikke sendte mannen bilder.

Mannen har ifølge den omfattende tiltalen også sendt bilder til både gutter og jenter med nakne gutter, mannlige kjønnsorgan og sitt eget underliv som motiv.

Han utga seg ifølge NRK for å være tenåring og har erkjent de fleste av punktene i tiltalen. Saken kommer opp for Sør-Østerdal tingrett i slutten av august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media