Mann tiltalt for brutal voldtekt av tolvåring i Sverige

Tiltalt 25-åring på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ei tolv år gammel jente i Sverige skal ha blitt lenket fast i en krok i taket og voldtatt.

Sju menn ble nylig dømt for overgrep mot den samme jenta. I tiltalen mot 25-åringen beskrives grufulle scener.

Den tolvårige jenta har fortalt at hun ble påsatt håndjern og lenket fast i en krok i taket. Hun skal også ha blitt påført en lenke rundt halsen og blitt pisket, heter det i tiltalen.

Nyhetsbyrået TT meldte tidligere i uken at sju menn er dømt for å ha utsatt den samme jenta for seksuelle overgrep. Mennene fikk kontakt med jenta gjennom et forum på nett og avtalte å møte henne. En av dem er dømt for å ha bundet og voldtatt jenta i en skog. 25-åringen blir nå den åttende mannen som tiltales for overgrep mot tolvåringen.

- Han nekter straffskyld, er helt uskyldig og det finnes ingen grunn til å varetektsfengsle ham, sier mannens forsvarer, Thomas Bodström.

Politiet opplyser å ha funnet kjetting, håndjern, halsbånd og pisk da de ransaket mannens hjem. Påtalemyndigheten mener dessuten å ha sterke bevis gjennom jentas vitnemål og chattelogger. Forsvareren kan ikke svare på om klienten kommer til å møte opp til fengslingsmøtet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer