Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tiltalt for grov voldtekt av tenåringsnabo

En mann i 30-årene er tiltalt for grov voldtekt av en tenåring i Stavanger. Den fornærmede kvinnen skal ha blitt stripset fast under overgrepet, som skal ha vart i flere timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tiltalte mannen har sittet varetektsfengslet siden januar i år. Han er varetektsfenglet fram til rettssaken, som etter planen starter 11. september, skriver Stavanger Aftenblad.

- Dette er en overfallsvoldtekt som har skjedd i fornærmedes eget hjem, sier aktor Oddbjørn Søreide til avisa.

Den fornærmede kvinnen er i tenårene.

Den tiltalte mannen bodde i naboleiligheten til kvinnen, og skal ha tatt seg inn i leiligheten hennes før han gjennomførte overgrepet. Mannen skal ha stripset fornærmedes hender fast før han så forgrep seg på henne, ifølge statsadvokat Søreide.

Tiltaltes forsvarer, Ørjan Eskeland, opplyser til Stavanger Aftenblad at hans klient ikke erkjenner straffskyld for forholdet.

- Min klient kan ikke engang erindre at han var på fornærmedes bopel denne natten, sier Eskeland til Stavanger Aftenblad.

Strafferammen for grov voldtekt er på 21 år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!