Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tok gisler på et postkontor i Paris

I forstaden Colombes, nordøst for hovedstaden. Gisseltakeren er pågrepet.

PÅ PLASS:  Franske politifolk står klare like ved postkontoret hvor en bevæpnet mann nå skal holde to gisler. Politiet mener at dagens gisselaksjon ikke har noe med terroraksjonene i forrige uke. Foto: Thomas Samson/Afp/Scanpix
PÅ PLASS: Franske politifolk står klare like ved postkontoret hvor en bevæpnet mann nå skal holde to gisler. Politiet mener at dagens gisselaksjon ikke har noe med terroraksjonene i forrige uke. Foto: Thomas Samson/Afp/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har i dag pågått en gisselaksjon på et postkontor i gata Charles-de-Gaulle i Colombes, en forstad nordøst i Paris. Politiet antok at to personer kan være tatt som gisler, melder Le Parisien.

Mannen kom alene inn på postkontoret rundt klokka 12.30 i formiddag, og et par av kundene klarte seinere å rømme fra lokalene. Nå er imidlertid gjerningsmannen pågrepet, og verken han eller noen av gislene ble skadd i aksjonen.

Ringte selv politiet Gjerningsmannen hevdes å være en kjenning av politiet. Han skal ha sagt at han er bevæpnet med en kalasjnikov og granater. Mannen ringte selv til politiet.

Nyheten kommer bare ei uke etter det var to ulike gisselaksjoner i Paris, da Koachi-brødrene forskanset seg i et trykkeri og terroristen Amedy Coulibaly tok gisler i en koscher-butikk i Porte de Vincennes.

Frykt i Paris Situasjonen i Paris er fortsatt svært spent etter terrorangrepene som tok livet av 17 mennesker, og det er store menger politi og militært personell utplassert i den franske hovedstaden.

Ifølge BFMTV er imidlertid ikke dagens gisselsituasjon terrorrelatert. Gisselaksjonen skal ha startet rundt klokka 12. En mann skal ha tatt seg inn i postkontoret med et våpen. Etter det radiokanalen FranceInfo kjenner til, er det en såkalt ustabil person som står bak aksjonen.

HAR TATT GISSEL:  Fransk politi er her utenfor postkontoret i Colombes hvor en person skal ha tatt flere gisler. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP Photo / NTB Scanpix
HAR TATT GISSEL: Fransk politi er her utenfor postkontoret i Colombes hvor en person skal ha tatt flere gisler. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media