Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mann truet jaktlag med pistollignende gjenstand

Væpnet aksjon i Solør i Hedmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere væpnede politifolk er på vei til en hytte i Solør i Hedmark for å bistå et jaktlag som ble oppsøkt av en mann med våpen, melder NTB. Hytta ligger i Vestmarka-området i Åsnes kommune.

- Vi fikk melding i 14.30-tida fra tre kamerater i et jaktlag som hadde tatt seg til en hytte i området. De ser en mann komme løpende ut fra hytta, og la på sprang etter mannen. Da oppfattet de at mannen trakk noe som lignet en pistol, og ba dem om å ikke følge etter, opplyser operasjonsleder Geir Rygh i Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge operasjonslederen fulgte kameratene etter mannen fordi de mistenkte at han oppholdt seg i hytta uten tillatelse. Etter at han løp fra jaktlaget, har ikke mannen blitt observert.

- Vi har sendt ut tilgjengelige mannskaper, og får også bistand fra helikopter til å lete etter mannen, opplyser operasjonslederen til Dagbladet.no.

Hytta ligger relativt øde til i et skogsområde.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media