Mann truet med kniv etter krangel om parkeringsplass på Majorstua

Politiet tror de har kontakt med begge parter i krangelen. 30-åringen som ble trua, meldte selv fra til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En krangel på en parkeringsplass på Majorstua i Oslo resulterte i at en av de to involverte mennene skal ha tatt fram det som omtales som en tapetkniv.

- Ene parten ringte oss da den andre hadde vist fram en kniv og mer eller mindre truet ham. Vi er på stedet og undersøker, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Tor Jøkling, til Dagbladet.

Mannen som skal ha tatt fram en kniv er ifølge politiet muligens i 40-årene, og den andre involverte skal være en 30-åring.

Gjerningsmannen stakk fra stedet etter hendelsen, men bilen sto igjen. Politiet forsøker nå å komme i kontakt med bileier, for å finne ut om det kan være han som tok fram kniven.

- Vi tror vi har kontakt med begge parter nå, så får vi ta det der fra, sier operasjonslederen videre.

Krangelen om parkeringsplass fant sted på Majorstua, ikke langt unna Frognerparken. Politiet i Oslo fikk melding om hendelsen fredag morgen klokka 09.58.

- Betegnes gjerningsmannen som farlig?

- Det er jo en person som har vist fram en kniv og mer eller mindre trua med den. Det har vært en liten tildragelse i forkant. Første meldingen gikk på krangel på en parkeringsplass, så vi ser ingen grunn til at andre skulle være utsatt for trusler, sier Jøkling i Oslo-politiet.

Ingen er fysisk skadd i hendelsen.

Dagbladet følger saken.