Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann varetektsfengslet etter knivstikking ved Odda

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk på en mann i 50-årene i Tyssedal ved Odda natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden til knivofferet er stabil. Han ligger på Ullevål sykehus med alvorlige skader.

I helgen ble siktelsen mot mannen i 40-årene utvidet fra grov kroppsskade til drapsforsøk. Bergen tingrett bestemte mandag at mannen får fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud, skriver NRK.

Mannen har selv erkjent forholdene, men hevder at han handlet i nødverge.

– Min klient har forklart at han har handlet i nødverge. Dette er en tragisk og trist sak. Utover det har jeg ikke noe mer å kommentere, sier mannens forsvarer Thomas Nondal til kanalen.

– Det skal ha vært flere til stede da ugjerningen skjedde, så vi må snakke litt ordentlig med dem. Da er det greit å gjøre det uten at han får snakket med dem også, sier politiadvokat Ørjan Ogne.

Knivstikkingen skjedde rundt klokken 2.30 natt til lørdag i en leilighet i Skjeggedalsveien. Adressen er godt kjent av det lokale politiet fra før.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!