FARLIG: Sykehuset talskvinne slår fast at det ikke er lurt å gjennomføre ulovlige operasjoner for å forstørre penis.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix
FARLIG: Sykehuset talskvinne slår fast at det ikke er lurt å gjennomføre ulovlige operasjoner for å forstørre penis. Foto: Bjørn Sigurdsøn / ScanpixVis mer

Mann ville forstørre penisen med olivenolje - måtte amputere

Hovnet opp på størrelse med en kokosnøtt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 50 år gammel mann måtte få penisen sin amputert i Thailand etter å ha fått injisert olivenolje i sine private deler, skriver Bangkok Post.

Hensikten med det uvanlige inngrepet skal ha vært å forstørre penisen. Problemet var at det velsmurte utstyret hovnet opp på størrelse med en kokosnøtt.

Selve inngrepet fant sted for rundt fem år siden og den ulovlige operasjonen var tilsynelatende vellykket. Men for rundt seks måneder siden fikk han en infeksjon i et sår han ikke hadde behandlet.

- Han var for skamfull til å besøke legen i starten, men etterhvert som smertene ble verre og infeksjonen vokste, hadde han ikke noe valg, sier talsmann for politiet, Surat Kittisup-porn, til Bangkok Post.

Mannen ble lagt inn på et privat sykehus, hvor de fant ut at mannen hadde fått kreft i penisen. Kreften hadde da spredd seg til testiklene og buken og legene hadde ikke noe annet valg enn å amputere.

Sykehusets talskvinne, Sirikul Jiaranaikhajorn, var ikke imponert over olivenolje-behandlingen.

- Det vil bare gi dårlige resultater, sier hun og legger til:

- En kvinne vil elske en mann uavhengig av størrelsen.

Men ikke alle kvinner er enig med talskvinnen angående penisstørrelse.