Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann ville ta snarvei til fots langs E18

En mann ble natt til onsdag anmeldt for å ha gått til fots på E18. Ifølge politiet ville han ta raskeste vei fra Holmestrand til Horten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Så vidt jeg vet var han ikke påvirket av noe som helst, han hadde bare ikke noe ønske om å ta noen omveier, sier operasjonsleder Inge Omli Landsrød i Sørøst politidistrikt.

Han sier to bilister kontaktet politiet for å melde om mannen som kom gående på E18.

- Vi fant han ved Helleland, og derifra fraktet vi han bort. Han var helt mørkkledd uten refleks og vil bli anmeldt etter paragraf 3 i veitrafikkloven der det heter at enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom i trafikken, sier Landsrød.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling