Mannen bak anti-Clinton-film har stått fram

Filmskaperen er valgkampaktivist for Barack Obama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere millioner mennesker har sette den teknisk svært avanserte anti-Clinton-filmen som ligger ute på YouTube. Filmen viser Hillary Clinton som en storebrorfigur og oppfordrer til å støtte Obamas kandidatur i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat.

Nå innrømmer Philip de Vellis, en valgkampaktivist for demokratene, at det er han som står bak videoangrepet, skriver FOXNews.

Han kom med innrømmelsene i et intervju med The Associated Press.

Philip de Vellis jobber i et digitalt konsulentfirma med bånd til senator Barack Obama. Selskapet har blant annet laget hjemmesiden til Obama, og et av styremedlemmene har vært Obamas sjef for nye medier.  

De Vellis, som er 33 år gammel, sa opp jobben sin onsdag etter at det ble klart at han kom til å bli avslørt.

Det at Obama kan knyttes til svertekampanjen er ventet å slå ut negativt for Obama som har forsøkt å framstå som en politiker som ikke nedverdiger seg til skitne politiske triks.

OBAMA: En mann i miljøet rundt Barack Obama innrømmer å stå bak videoangrep mot Hillary Clinton. Foto: Rick Wilking /REUTERS
OBAMA: En mann i miljøet rundt Barack Obama innrømmer å stå bak videoangrep mot Hillary Clinton. Foto: Rick Wilking /REUTERS Vis mer