Mannen bak gifteleir vil starte parings- hotell

Alf Løining, mannen bak den omstridte gifteleiren i Setesdal, ønsker å starte hotell der hovedhensikten er å finne ektefelle. - Jeg er på jakt etter hotell i Lillehammer-området. Det ville bli en International Marriage Camp på heltid, sier Løining.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Så langt har prosjektet oppe i Setesdal vært et underskuddsforetak.

- Jeg regner med å tape en del penger, men det får jeg igjen i form av gratisreklame gjennom alle mediene som har vært her oppe. Dette har vært et slags prøveprosjekt, som har vært meget vellykket. På lengre sikt blir dette millionbusiness, sier Løining.

Internasjonal romantikk

Han mener selv han er 20 år forut for sin tid.

- Om kort tid blir slike Marriage Camps like vanlige som McDonald's. Min visjon er å få et hotell der voksne seriøse mennesker fra hele verden kan komme for å finne seg en partner. Bare medlemmer fra godkjente partnerorganisasjoner ville få adgang etter avtale på forhånd, sier Løining.

Han har allerede vært i kontakt med et advokatfirma for å undersøke muligheten for å overta et hotell i Lillehammer-området.

Ordfører i Lillehammer, Audun Tron, tenner ikke på ideen til Alf Løining. - Vi har så mange vakre jenter her at det ikke trengs å fly noen inn fra utlandet. Kommunen har ikke mulighet til å nekte personer å kjøpe opp hotell, men jeg er noe skeptisk til det prosjektet han skisserer, sier Tron.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer