Mannen ble drept i helt ny boligblokk: - Ingen har bodd her i mer enn én uke

Likbil på stedet nå.

BÅRET UT: Den avdøde ble i 19.35-tida båret ut av boligblokka på Mortensrud i Oslo. Politiet mener mannen er drept av kvinnen som meldte fra om dødsfallet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BÅRET UT: Den avdøde ble i 19.35-tida båret ut av boligblokka på Mortensrud i Oslo. Politiet mener mannen er drept av kvinnen som meldte fra om dødsfallet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Blokka der en mann fredag ble funnet angivelig drept av en Oslo-kvinne, sto ferdig i januar. Ingen har bodd i blokka i mer enn en uke, ti dager, forteller naboer Dagbladet snakker med. 

- Det er mildt sagt en ekkel start på livet her, sier en av beboerne i blokka til Dagbladet fredag kveld.  

- Ferdig 30. januar I en av naboleilighetene har krimteknikere jobbet for fullt siden politiet i 13-tida ble varslet om en død mann i en av leilighetene.

- Ingen av oss har bodd her i mer enn en uke, kanskje maks ti dager, sier en annen nabo. 

- Leilighetene sto ferdig 30. januar, så de fleste av oss flyttet inn da. De første fikk flytte inn 28. januar,mener han.

Den drapssiktede kvinnen ringte selv og varslet politiet om at det var en død mann i leiligheten i blokka på Mortensrud. 

- Personen som ringte om dødsfallet er en kvinne, og hun er pågrepet og siktet for forsettlig drap. Hun er norsk. Hun ble pågrepet i Oslo, på en annen adresse enn der mannen ble funnet død, sa politiinspektør Grete Lien Metlid på en pressekonferanse på politihuset i Oslo klokka 17. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.