Mannen ble funnet hengende opp ned i et tre - kliss naken. Hevder han prøvde å finne hunden sin

... der ble han hengende. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vi har alle opplevd det: Å forsove oss, eller å akkurat ikke rekke bussen, flyet eller båten vi skulle vært på. Med andre ord en skikkelig dårlig start på dagen. Men få kan trolig matche historien til en amerikansk mann som i flere timer ble hengende kliss naken og opp ned fra et tre.

Mannen skal ha blitt sittende fast i en kabel, etter å ha ramlet ned fra treet i New Albany i delstaten Mississippi. Sherriff Jimmy Edwards i Union County sier politiet tror at klærne ble revet av da mannen traff treets grener på vei ned, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Jeg var ute og gikk tur med hunden min, da en dame kom løpende ned oppkjørselen til broren min. Jeg trodde broren min var i trøbbel så jeg dro bort for å hjelpe til. Etter å ha leita i rundt tre minutter ute i skogen, så jeg en mann som hang opp ned i et tre - kliss naken, sier Jerry Feathers til nyhetskanalen WTVA News.

Det var WTVA News som først meldte om den spesielle redningsaksjonen, som varte og rakk ...

- Vi måtte kutte ned noen trær, hente inn en stige, og feste tau for å sikre pasienten. Så måtte vi få ham løs fra kabelen før vi kunne senke ham ned til bakken, sier brannsjef Steve Coker i New Albany.

Men hva i all verden gjorde mannen i treet?

Ifølge mannen selv skal han ha klatret opp i et forsøk på å finne hunden sin. Hvorvidt hunden ble funnet eller ikke, hvorfor han var naken og hvordan i all verden han ble hengende fast er fortsatt uvisst.

Mannen ble kjørt til sykehus, mens politiet fortsatt etterforsker hendelsen.