SKYTEEPISODE: Politiet rykket ut til en hendelse, og møtte en mann i bar overkropp. Han blir skutt i magen, men det stopper ikke han. Video: East Cleveland police department Vis mer

Mannen blir skutt i magen, men han fortsetter å angripe

Politiet i Cleveland i delstaten Ohio har offentliggjort en video fanget på en av betjentenes kroppskameraer der en mann blir skutt i magen.

Mannen går i bakken, men i stedet for å bli liggende reiser han seg opp igjen og går til angrep på politiet.

Videoen viser hvordan flere betjenter havner i basketak med mannen, før de omsider får ham under kontroll.

Etterforsker

I politiets rapport heter det ifølge Cleveland.com at de klokka 13.30 søndag ettermiddag fikk melding om «en krangel» mellom en mann og en kvinne. Det bekreftet Ohio Bureau of Criminal Investigations talsperson Jill Del Greco.

Hun forteller også at politiet fremdeles jobber med å slå fast det nøyaktige hendelsesforløpet, men på videoen kan man så vidt se en kvinne som ligger på gata.

De etterforsker også hvorvidt politiet ga noen form for assistanse til mannen som ble skutt etter at de fikk ham under kontroll.

- Gikk til angrep

Begge de to politimennene pådro seg også skader i tumultene som oppsto. Skadeomfanget er ikke kjent, men de skal ifølge Cleveland.com være utenfor livsfare.

Scott Gardner ved East Cleveland Police Department sier til Cleveland19.com at mannen som havnet i kamp med politiet skal ha slått kvinnen før betjentene ankom stedet.

- Med en gang våre menn kom fram, kom den mistenkte rundt bilen og gikk til angrep på en av betjentene. Han ble bedt om å tre tilbake flere ganger, men adlød ikke. En av politimennene skjøt mannen en gang, men han fortsatte å kjempe, sa han.

Både kvinnen og mannen som ble skutt ble også fraktet til sykehuset. Kvinnens tilstand var kritisk.