Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mannen døde av ytre skader

Politiet fant et lik i en bil ved en rasteplass i Vestfold.

DØD MANN: Politiet fant i går en død mann i denne gråe bilen i Vestfold, den foreløpige obduksjonsrapporten viser at dødsårsaken er ytre skader. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET
DØD MANN: Politiet fant i går en død mann i denne gråe bilen i Vestfold, den foreløpige obduksjonsrapporten viser at dødsårsaken er ytre skader. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som i går ble funnet i en forlatt bil ved på en rasteplass nord for Sande døde av ytre skader, viser den foreløpige oduksjonsrapporten.

- Av etterforskingsmessige hensyn kan vi ikke gå mer i detalj på hva slags type skader mannen er påført, sier lensmann i Sande, Svein Kristensen.
Politiet kan ikke ennå slå fast personens identitet, men det dreier seg om en mann i 30-40 årsalderen.

Kripos bistår
- Vi har foreløpig ikke mottatt noen savnetmelding på personer som stemmer overens med den døde, men i søk i forhold til savnede personer er en del av etterforskningsarbeidet vi gjør, sier Kristensen.

Kripos bistår Søndre Buskerud politidistrikt i den taktiske etterforskningen.

Politiet har fått mange tips i saken, blant annet om bilens bevegelser og aktivitet rundt bilen de siste dagene. Bilen mannen ble funnet i er sendt til Kripos i Oslo for tekniske undersøkelser.

Sikret video-opptak
- Vi har sikret oss gjenstander og sport fra stedet. Blant annet har vi gått gjennom en del søppelbeholdere på stedet. Vi har også sikret oss video-opptak fra bensinstasjoner og en bomstasjon i nærheten, sier Kristensen.

Mannen ble funnet i en sølvgrå, litauisk-registrert VW Passat da politiet kom til stedet for å sjekke noen hensatte biler.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra personer som kan ha sett noe av betydning for saken. Tipsnummeret til politiet er 33 78 54 00.

FUNN: Kripos fant i går blodspor og en lang kjepp i skogen bak rasteplassen. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET
FUNN: Kripos fant i går blodspor og en lang kjepp i skogen bak rasteplassen. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media