Mannen hevdet han var spion: Et forråtnet lik i en bil ledet politiet til 1200 våpen og en amfibiebil

Forlatt i bil av sin tidligere forlovede.

STORT FUNN: Etter at mannens lik ble funnet i en bil, fant politiet et enormt våpenarsenal i leiligheten hans. De har foreløpig ikke gitt noen offisiell forklaring på hvorfor mannen hadde befatning med våpnene eller den store beholdningen kontanter. Foto:  EPA/LINNARD LANE / PALISADIAN POST/NTB scanpix
STORT FUNN: Etter at mannens lik ble funnet i en bil, fant politiet et enormt våpenarsenal i leiligheten hans. De har foreløpig ikke gitt noen offisiell forklaring på hvorfor mannen hadde befatning med våpnene eller den store beholdningen kontanter. Foto: EPA/LINNARD LANE / PALISADIAN POST/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag forrige uke fant politiet et forråtnet lik i en bil i Los-Angeles-nabolaget Pacific Palisades.

Selv om bilen sto parkert like i nærheten av en leilighet i nabolaget som skal ha tilhørt mannen,  hadde han sittet død i bilen i ti dager før han ble funnet.

Det politiet fant da de tok seg til mannens bolig, var imidlertid enda mer overraskende, skriver nyhetsbyrået AP.

1200 våpen I mannens bolig, som lå like ved funnstedet, fant politiet et arsenal av våpen.

1200 våpen, omkring seks tonn med ammunisjon, kikkertsikter, piler, buer og kniver var blant gjenstandene som møtte politibetjentene. I tillegg fant de 230 000 dollar (1,8 millioner kroner) i kontanter.

Det viste seg også at mannen hadde 14 kjøretøy i sitt navn. Åtte av disse ble funnet, og funnet inkluderte en SUV designet for å kjøre under vann - en såkalt amfibiebil.

Mannens identitet er ennå ikke bekreftet av politiet, men amerikanske medier identifiserer mannen som en 60 år gammel Los Angeles-mann. LA Times får blant annet identiteten bekreftet av mannens tidligere forlovede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer