Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mannen nektet å gå inn før han var ferdig med plenklippingen: 
- Jeg holdt et øye med den

Et fotografi av en mann som klipper plenen i Canada med en tornado som virvler bak ham, skapte storm i sosiale medier.

TORNADO: Et fotografi av en mann som klipper en plen i Canada med en tornado som virvler bak ham skapte litt av en storm på sosiale medier. Foto: Cecilia Wessels / The Canadian Press / AP / NTB scanpix
TORNADO: Et fotografi av en mann som klipper en plen i Canada med en tornado som virvler bak ham skapte litt av en storm på sosiale medier. Foto: Cecilia Wessels / The Canadian Press / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cecilia Wessels tok bildet av sin mann Theunis fredag da tornadoen virvlet forbi deres hjem i Three Hills nord for Calgary i Alberta.

Gressklippingen sto på ektemannens oppgaveliste, og da han startet klipperen, tok fruen i huset seg en liten strekk.

Wessels forklarte at hun ble vekket av datteren som var bekymret fordi hun så noe som lignet en tornado på himmelen, men faren hennes ville ikke komme innendørs.

- Jeg spurte ham om han ikke ville komme inn med den greia oppe i skyene, men han svarte rolig nei, sa Cecilia Wessels søndag ifølge nyhetsbyrået AP.

Mannen, Theunis Wessels, fortalte selv at tornadoen egentlig var mye lenger unna enn det som fremgår av bildet og at den var på vei bort fra dem, før han la til:

- Jeg holdt et øye med den.

NTB

Hele Norges coronakart