- Mannen passer til beskrivelse av en gjerningsperson

Politiet bekrefter drapssak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Østfold bekrefter at skyteepisoden i Fredrikstad nå behandles som en drapssak og at mannen på bildene Dagbladet har, skulle sjekkes i saken. 

- Nå har jeg fått bekreftet at den personen er død, så vi står overfor en drapssak. Vi etterforsker nå bredt, både teknisk og taktisk, sier Aina Mykland, innsatsleder i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Hva kan du si om pågripelsen under Fredrikstadbrua cirka 21.10?

- Det var en person som vi kom over som kunne passe til beskrivelsen av en gjerningsperson, så han er tatt inn enten å bli sjekket inn eller ut av saken, sa innsatslederen lørdag kveld.

Bildene, som er tatt av en Dagblad-tipser, viser at en mann blir pågrepet av to politifolk.

- Da jeg kom ned under brua, lå han allerede i håndjern. Han lå helt stille. Så førte politiet ham inn i en bil og kjørte ham vekk, sier vitne Morten Jensen til Dagbladet.

Ifølge TV2 har politiet sendt ut en tekstmelding til alle taxisjåfører i Fredrikstad om å se etter en person av utenlandsk opprinnelse:

«Etterlysning fra politiet: Mann utenlandsk opprinnelse, mørk og hvit stripet t-skjorte, 34-45 år, mørkt normalt kort hår. Sett ved Enggata i Fredrikstad klokken 20.15.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer