Mannen som drepte over 350 jenter er trolig på frifot

Han ble kalt «Monsteret fra Andesfjellene».

SERIEMORDER: Pedro Alonso López er en av moderne histories verste seriemordere. Han har innrømmet å ha drept 350 småjenter i Latin-Amerika. Han avslørte også at han ville voldta og drepe barn av turister, men at disse foreldrene var for vaktsomme og aldri slapp barna ut av syne. Foto: AP / NTB SCANPIX
SERIEMORDER: Pedro Alonso López er en av moderne histories verste seriemordere. Han har innrømmet å ha drept 350 småjenter i Latin-Amerika. Han avslørte også at han ville voldta og drepe barn av turister, men at disse foreldrene var for vaktsomme og aldri slapp barna ut av syne. Foto: AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser]Colombiansk-fødte[/teaser] Pedro Alonso López (66) sonet mindre enn en måned i fengsel for hver av de 350 jentene han voldtok og drepte i tre land. Nå er han trolig på frifot, takket være et vilkårlig rettssystem som straffer narkolangere hardere enn seriemordere.

López er kjent som «Monsteret fra Andesfjellene» og regnes som en av de verste seriemorderne i nyere tid. I tillegg til de 110 drapene i Ecuador, har han innrømmet å stå bak drapene på 240 småjenter i nabolandene Peru og Colombia på slutten av 1970- og begynnelsen av 80-tallet.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer