Mannen som er mistenkt for å ha bortført og drept Anneli-Marie er alvorlig kreftsyk - sannynligvis uhelbredelig

Den drapsmistenkte 39-åringen sitter helt taus på cella.

DREPTE FOR Å SKJULE SPOR: Politiet i Dresden er overbevist om at Anneli-Marie ble drept fordi bortførerne var redd for at hun kunne gjenkjenne og identifisere dem.  Foto: PRIVAT/POLITIET
DREPTE FOR Å SKJULE SPOR: Politiet i Dresden er overbevist om at Anneli-Marie ble drept fordi bortførerne var redd for at hun kunne gjenkjenne og identifisere dem. Foto: PRIVAT/POLITIET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): 39-åringen som mistenkes for å være hovedmannen bak bortføringen av og drapet på Anneli-Marie har kreft - sannsynligvis uhelbredelig, rapporterer Bild Zeitung.  

Mens hans 61 år gamle medsammensvorne snakker som en foss, sitter 39-åringen på varetektscella og holder kjeft. 

61-åringen hevder at han bare spilte en underordnet rolle, da 17 år gamle Anneli-Marie sist torsdag kveld ble overfalt og kidnappet, mens hun var ute og syklet med familiens hund på en skogsvei i nærheten av Meissen. 

Bortimot 1200 betjenter deltok i den intensive etterforskningen, som mandag morgen endte med at de to gjerningsmennene ble pågrepet. Samme dag ble Anneli-Maries døde kropp gravd opp fra skjulestedet ved en bondegård i nærheten.

Den økonomisk velstående familien erklærte seg forrige fredag villig til å betale de 11 millioner kronene som kravet lød på. I en telefonsamtale med kidnapperen, ba denne om å få overført løsepengene elektronisk til en bank i Indonesia.

«Dilettanter» En hoderystende politidirektør Dieter Kroll opplyste på en presskonferanse tirsdag at kidnapperne øyensynlig forestilte seg at Anneli-Maries far skulle opprette en konto for dem, og etterpå overføre beløpet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.