Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mannen som hevder han penetrerte kvinne ved et uhell da han falt, er frikjent

Juryen vurderte saken i en halvtime.

SAKEN GIKK HER: Southwark Crown Court i London behandlet saken. Foto: Rex shutterstock / NTB scanpix
SAKEN GIKK HER: Southwark Crown Court i London behandlet saken. Foto: Rex shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 46 år gamle eiendomsutvikleren som skapte overskrifter verden over i forrige uke fordi han forklarte at han falt og ved et uhell penetrerte en 18 år gammel kvinne, er frikjent for voldtektsanklagene i Southwark Crown Court i London, melder både Daily Mail og Mirror.

46-åringen ble frikjent etter at juryen hadde diskutert saken i en halvtime, skriver Mirror.

Saken startet da 18-åringen og en 24 år gammel venninne av henne ble med 46-åringen hjem, etter at de møttes på nattklubben Cirque le Soir i teaterdistriktet West End. 

Han hadde samleie med 24-åringen på soverommet, mens 18-åringen la seg til å sove på mannens sofa. Hun forklarte i retten at hun våknet tidlig neste morgen av at tiltalte lå på henne.

Ifølge aktor Jonathan Davies skal den fornærmede kvinnen ha forklart følgende i retten: 

- Hun sa «hva driver du med?», da mannen sa «det går bra» og hintet frampå at vennen hennes sov. Kvinnen sto opp for å finne venninna, men klarte ikke å vekke henne. Hun forsøkte derfor å komme seg ut av leiligheten så fort som mulig.

46-åringen forklarte først at han ikke hadde hatt samleie med 18-åringen, men endret sin forklaring etter at det kom fram at det hadde blitt funnet rester av hans DNA på kvinnen.

Han mente han fortsatt hadde sperm på hånda etter samleiet med den andre kvinnen og at penisen hans fortsatt var erigert. 

- I det andre avhøret forklarte han at hun tok tak i hånda hans og ledet den mot hennes vagina. Han forklarte deretter at han falt på henne og at penisen hans kan ha penetrert henne, sa aktor Jonathan Davies i retten, ifølge The Times.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media