IKKE SOM PLANLAGT: Redningsmannskapene måtte trå til for å få mannen ut av klemma han hadde satt seg i. Hva kvinnen han forsøkte å sjarmere synes om stuntet, vites ikke. Foto: Pittsburgh Public Safety
IKKE SOM PLANLAGT: Redningsmannskapene måtte trå til for å få mannen ut av klemma han hadde satt seg i. Hva kvinnen han forsøkte å sjarmere synes om stuntet, vites ikke. Foto: Pittsburgh Public SafetyVis mer

Mannen tok løpefart og hoppet for å imponere daten. Det skulle han ikke ha gjort

Neppe slik han så for seg at kvelden skulle ende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Kjærlighet gjør blind» heter det.

Hvorvidt det var synet i tillegg til dømmekraften som sviktet den unge beileren i Pittsburgh i USA vites ikke, men kvelden endte i alle fall noe annerledes enn han sikkert hadde sett for seg.

CNN skriver at den unge mannen, som ikke er navngitt, tok med seg sin hjertes utkårede for kvelden opp på taket av en bygning.

Han fikk så for seg at han skulle hoppe fra en bygning til en annen, men det var her ting begynte å skjære seg.

I stedet for å lande på nabobygningen der han forhåpentlig kunne høste kvinnens ros og beundring, falt han mellom husene, skadet ankelen sin og satt bom fast.

Redningsmannskaper måtte tilkalles, og på Twitter har de lagt ut en rekke bilder av den omfattende redningsaksjonen. De skriver blant annet at de måtte ta seg gjennom fire lag med vegg, før de omsider fikk tak i storsjarmøren.

Sonya Toler, som er talsperson for redningsmannskapene, sa til CNN-filialen KDKA at redningsarbeid bød på flere utfordringer.

- Vi forsøkte å nå ham fra innsiden av bygningen, men det viste seg å være vanskelig da vi ikke visste nøyaktig hvor han befant seg. Vi har innsett at vi må ta oss ned mellom bygningene, sa hun.

Etterhvert ble en redningsarbeider firt ned den samme ruta den ulykksalige mannen hadde tatt noen timer i forveien, og rundt klokka 6 tirsdag morgen lokal tid ble han fraktet til sykehuset.

Hvorvidt kveldens date likevel ble en smule sjarmert over mannens innsats, er foreløpig noe uklart.