Mannen uten hender klarte ikke å få i seg maten. Da tok servitør Alex (22) grep

- Traff meg dypt inn i sjela.

ALEX (22) BLE HVERDAGSHELT: Da en mann uten hender eller proteser kom inn på Cinco de Mayo Mexican Grill-restauranten i Douglasville, Georgia, søndag, måtte servitør Alex Ruis (22) gjøre noe. Foto: Reginald Widener
ALEX (22) BLE HVERDAGSHELT: Da en mann uten hender eller proteser kom inn på Cinco de Mayo Mexican Grill-restauranten i Douglasville, Georgia, søndag, måtte servitør Alex Ruis (22) gjøre noe. Foto: Reginald Widener Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hva gjør du når en person med funksjonsnedsettelser kommer inn på restauranten du jobber på, sulten og ute av stand til å spise på egenhånd? Jo, du legger fra deg alt annet arbeid og hjelper vedkommende. 

I alle fall var det det servitør Alex Ruis (22) gjorde, da en mann uten hender eller proteser kom inn på Cinco de Mayo Mexican Grill-restauranten i Douglasville, Georgia.

For i stedet for å overlate mannen til seg selv, gikk Ruis i gang med å mate ham med sine egne hender - og satt med ham til hele måltidet var fortært.

- Fortsatt gode mennesker i verden Det rørende øyeblikket ble fanget av den faste Cinco de Mayo-kunden Reginald Widener, som satt like ved de to. 

- Jeg sitter på Cinco de Mayo, og Alex (servitøren) fikk denne mannen som kom inn uten hender. Nå hjelper Alex mannen med å spise lunsjen sin. Dette treffer meg seriøst dypt inn i sjela. Det er fortsatt gode mennesker i verden, skriver Widener til bildet han la ut på sin egen Facebook-profil. 

Siden Widener la ut bildet søndag, har historien om den barmhjertige servitøren gått som ild i tørt gress verden over. I skrivende stund er Wideners bilde delt over 2200 ganger, og nyhetsgiganter som Fox News, CNN, CBS News og Telegraph har alle omtalt saken. 

- Jeg får sinnsykt mange meldinger om dagen, sier Widener til Dagbladet.

- Ville ikke gjøre ham ukomfortabel Det samme gjør hverdagshelten Ruis.

- Jeg så en mann som trengte hjelp, og jeg ville virkelig gjøre alt jeg kunne for å hjelpe ham. Det var aldri meningen at dette skulle få så mye oppmerksomhet. Jeg ville bare hjelpe, sier servitøren til nyhetsmagasinet Inside Edition.  

Ruis forteller at de to pratet om hverdagslige ting under måltidet, og at han ikke spurte mannen om hvordan han hadde mistet hendene. 

- Jeg ville ikke gjøre ham ukomfortabel, sier Ruis, som etter det 30 minutter lange måltidet gikk tilbake til servitørjobben som vanlig. 

- Han fortsatte bare med dagen som om ingenting hadde hendt. Alle fortalte ham hvilken fin fyr han er, for det der er ikke noe du ser ofte. En person som mater en fremmed, sier Cinco de Mayo-kollega Crystal Figueroa til Inside Edition. 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer