Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mannens meldinger

«...hils X med seieren og si VI tapte! kos deg med ham. sug han godt! du er en 1er!»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Takk for ærlirn din. skulle ønske du hadde vært like ærlig overfor X. du har en utrolig evne til å bli sammen med menn som ikke greier å slippe deg.»

---

«La alle le av meg. jeg har gitt deg alt oppi fanget, så kan du vise verden hvor gal jeg er! alle kommer til å berømme deg for ditt riktige valg.»

---

«Nå ser ale min galskap ingen ser ditt svik, ingen ser hva du gjorde mot meg. skinnhellig, kaller jeg det. det er som å tro man sat i samme båt også sviktet mot»

---

«Ikke en gang kan du fortelle meg hva som skjedde da du kom!!! ikke en gang det kunne du gi meg, jeg er syk, men du er frisk!»

---

«Dette kunne vært så mye annerledes! hadde vi bare ikke trodd så voldsomt på hverandre. meg elsket du og du trøde på meg! X har du elsket med og ike elsket!»

---

«TAK FOR AT DU VISTE MEG LITT MENESKELIGHET VED Å RULLE NED VINDUET. RART Å SE HVORDAN XX LO! TA VARE PÅ DE SOM KAN HJELPE DEG. Du horer som du aldri førgjort»

---

«Så til slutt håper jeg at vi begge en gang finner fred, du fordi du tok livet av en drøm og svek det helligste jeg har oplevd og for meg at jeg aksepteres ales»

---

«Skal vi forsøke å lage en agenda! ring meg i morgen, avtale kontrol gruppen. hils X med seieren og si VI tapte! kos degmed ham. sug han godt! du er en 1er!»

---

«Du ser jeg tror jeg har mistet respekten for det du har gjort, vis du ikke elsker han, er du blitt ei hore han har i senga, trist men sant. GRATULERER X, NYT!»

Hele Norges coronakart