Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Manngard etter savnet 37-åring i Sogndal

Politiet i Sogn og Fjordane trapper tirsdag morgen opp letingen etter en 37 år gammel mann som har vært savnet siden mandag ettermiddag.

TRAPPER OPP AKSJON: Et SeaKing redningshelikopter deltar under letingen etter en 37 år gammel mann som er savnet utenfor Sogndal. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TRAPPER OPP AKSJON: Et SeaKing redningshelikopter deltar under letingen etter en 37 år gammel mann som er savnet utenfor Sogndal. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen var en del av en gruppe fra en institusjon for mennesker med spesielle hjelpebehov og kom bort fra turfølget etter en tur på Haukåsen i Sogndal.

- Det har vært lett etter mannen i hele natt med helikopter og søk langs bakken. Nå på morgenkvisten setter vi inn ekstra mannskaper til en manngard, sier operasjonsleder Trond Hatlenes i Vest politidistrikt til NTB.

Han beskriver mannen som ute av stand til å ta vare på seg selv.

- Han var kun iført shorts og sko, opplyser Hatlenes.

Mannen har vært savnet siden 17-tiden mandag ettermiddag. Mannskaper fra politiet, brannvesenet, Røde Kors, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret er satt inn i letingen, og redningshelikopteret vil fortsette søk fra luften.

Letingen konsentreres om et område vest for Sogndal lufthavn, i et kupert område.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!