LETER: Lufthansa sier det kan bli svært vanskelig å finne den andre såkalte svarte boksen med ferdskriveren fra Germanwings-flyet som styrtet i Frankrike. Foto: AFP PHOTO / MINISTERE DE L'INTERIEUR
LETER: Lufthansa sier det kan bli svært vanskelig å finne den andre såkalte svarte boksen med ferdskriveren fra Germanwings-flyet som styrtet i Frankrike. Foto: AFP PHOTO / MINISTERE DE L'INTERIEURVis mer

Mannskaper sliter med å finne den andre svarte boksen

Det melder Lufthansa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lufthansa sier det kan bli svært vanskelig å finne den andre såkalte svarte boksen med ferdskriveren fra Germanwings-flyet som styrtet i Frankrike.

- Det kan være at belastningen var for stor, og at ferdskriveren ikke sender ut signaler, sa Kay Kratly i Lufthansa på TV-kanalen ARD lørdag kveld.

Airbus-flyet traff fjellsiden med enorm kraft med en hastighet på rundt 800 kilometer i timen og ble dermed nærmest pulverisert.

Taleregistratoren er funnet, og det som framkommer på den, tyder på at annenflygeren Andreas Lubitz styrtet flyet med vitende og vilje. Men ferdskriveren er likevel nødvendig for å få et mer komplett bilde av hva som skjedde.

Ferdskriverens skall er funnet, men innholdet mangler.

(NTB)