Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maoistiske opprørere drept i India

Harde kamper med politifolk i jungelen i India.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Minst 24 venstreekstreme opprørere er drept i kamp med politifolk i jungelen i de midtre delene av India. En politimann mistet livet i sammenstøtet, opplyser indiske tjenestemenn.


Flere hundre politifolk omringet en stor gruppe væpnede maoister i delstaten Chattisgarh, sa tjenestemennene fredag. Det var uklart nøyaktig hvor mange som hadde mistet livet, men tallet var ikke lavere enn 24, ble det sagt.

Tusenvis av mennesker er drept i sammenstøt etter at opprøret i Midt-India brøt ut sent på 1960-tallet. Statsminister Manmohan Singh har beskrevet dette opprøret som den alvorligste indre trusselen mot Indias sikkerhet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling