Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mareritt etter sex-lek

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg føler meg uthengt som hore, alle vet jo om gruppesexen på kirketrappa. Jeg er både flau, fortvilet og forbanna, sier jenta på pornobildet som nå går som ild i tørt gras på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Professor: - Anmeld bildetyven

Jenta blir konfrontert med kirkesexen hele tida. Hun var 17 år den gangen for flere år siden og ante ikke konsekvensene av det hun trodde var litt uskyldig moro.

Hjemmesider og mail

Kirkesexen har blitt allemannseie etter at bildene ble lagt ut på diverse hjemmesider for et par måneder siden. Nå er de imidlertid fjernet fra nettet, men har for lengst dukket opp i e-post-versjon. Bildet er publisert i hele Rogaland, og etter det Dagbladet kjenner til er bildet spredd til resten av landet.

- Utrolig flaut

- Vi trodde saken var ute av verden for lengst, men så dukker bildene opp på Internett. Dette er bare utrolig flaut. Vi har jo fått livene våre ødelagt. Du kan være helt sikker på at dette vil forfølge oss så lenge vi lever. Tenk hvis vi får oss høyere stillinger, da kan du banne på at en eller annen kommer opp med dette materialet, sier en av guttene.

Vurderer anmeldelse

- Vi prøver å finne ut hvem som har gjort dette, og jeg vil ikke fortelle Dagbladet hva som kommer til å skje med han eller dem hvis vi finner ut hvem som står bak.

De har også vurdert anmeldelse og søksmål, men er usikre på om det vil føre fram.

- Internett var ikke så «hot» den gangen. Ingen av oss tenkte på at dette skulle komme lenger enn til kameratgjengen. Personen som har lagt ut dette fortjener virkelig straff, sier de to 21-åringene.

FLAUT: - Vi trodde saken var ute av verden for lengst, men så dukker bildene opp på internett. Dette er utrolig flaut, sier en av guttene på bildet. Bildene er gjengitt med de involvertes samtykke.