Storbritannia:

Mareritt-meldinger fra populær strand

En gruppe menn skal ha utført seksuelle overgrep på kvinner på den mest berømte stranda i Storbritannia.

POPULÆR STRAND: Flere kvinner skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av en gruppe menn på stranda Brighton Beach i Storbritannia. Foto: SWNS/NTB
POPULÆR STRAND: Flere kvinner skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av en gruppe menn på stranda Brighton Beach i Storbritannia. Foto: SWNS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 19. juli mottok politiet i Storbritannia en rapport om at en gruppe menn skal ha bedrevet seksuelle overgrep og trakassering mot kvinner og jenter på Brighton-stranda.

Stranda ligger ved feriestedet Brighton, 80 kilometer fra London.

Det skriver politiet i en pressemelding.

Løslatt mot kausjon

Ifølge politiet ble en 32 år gammel mann fra Hayes i London arrestert og mistenkt for seksuelle overgrep mot en kvinne.

På grunn av manglende bevis er han løslatt mot kausjon mens etterforskningen fortsetter.

- Vi oppfordrer alle som var offer for upassende eller krenkende oppførsel på stranda den dagen til å stå fram, sier etterforsker Mark Taylor i pressemeldingen.

REDNINGSAKSJON: En kvinne i Brighton, England ble observert løpende ut i store og iskalde bølger. Så begynte den intense redningsaksjonen. Video: South West News Service Vis mer

Han understreker at politiet tar slike meldinger på alvor, og oppfordrer folk til å anmelde om de har opplevd liknende hendelser.

- Både så vi kan identifisere eventuelle lovbrytere, men også for å støtte og beskytte ofre, sier han.

Ber om hjelp

Ifølge den britiske avisa Metro skal jenter ha blitt befølt i vannet. Det samme bekrefter politiet i sin pressemelding.

Da politiet ankom stranda, kunne badevaktene fortelle at de hadde fått inn flere liknende rapporter om den samme gruppa.

- Det var veldig mange mennesker på stranda den dagen, og derfor tror vi at en rekke mennesker skal ha vært vitne til denne oppførselen. Hvis du i det hele tatt har informasjon, uansett hvor liten, vennligst ta kontakt med oss, skriver politiet.

Overgrepene skal ha skjedd mellom klokka 13.00 og 17.30.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer