Mareritt-SMS fra reisebyrået: Det er hai i vannet

Ifølge en svensk turist bader folk fortsatt i området der en mann ble drept av hai på lørdag.

HAIANGREP: Lørdag ble en tysk turist drept av hai ved feriestedet Al-Qusairi i Egypt. Det er fem år siden sist det var et dødelig haiangrep i landet. Foto: Scanpix
HAIANGREP: Lørdag ble en tysk turist drept av hai ved feriestedet Al-Qusairi i Egypt. Det er fem år siden sist det var et dødelig haiangrep i landet. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 52 år gammel tysk turist døde da en hai angrep ham i Rødehavet på lørdag.

Mannen svømte i havet ved feriestedet Al-Qusairi Egypt, da haien angrep og rev av ham det ene beinet, i det første dødelige haiangrepet i Egypt på fem år.

- Grusomt Ikke lenge etter tikket det inn en tekstmelding fra reisebyrået på telefonen til svenske Ewa Groos. Hun er på ferie i det samme området, Marsa Alam, der haiangrepet skjedde.

- Jeg hadde en flott dag. Så fikk jeg en sms fra Ving, der de fortalte om angrepet. Det er grusomt. En katastrofe for familien hans, sier hun til Aftonbladet. 

Etter angrepet har myndighetene innført badeforbud.

Groos forteller til avisa at stranden er sperret av, men hun mener det er mangelfull informasjon på stedet etter haiangrepet.

- Det finnes ingen skilt eller lapper, verken på stranden eller på hotellet. Folk bader fremdeles. Vet man ikke hvorfor det er avsperret er det jo lett at man overser det. Samtidig vil de vel unngå å skape massehysteri, sier hun.

- Sikkerheten kommer først I sms-en fra Ving skriver reisebyrået at myndighetene forsøker å «lokalisere» haien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.