Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maria (20) og fosteret funnet nedgravd i bakgård

Medsoldat etterlyst over hele USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 20 år gamle korporalen Maria Lauterbach, som forsvant fra en militærleir i North Carolina for nærmere en måned siden, er etter alt å dømme funnet drept i en bakgård i nærheten. Den mannlige 21-årige medsoldaten som bor på stedet, er nå etterlyst over hele USA, melder CNN.com.

20-åringen var åtte måneder gravid da hun forsvant i midten av desember.

Siden verdenspressen tidligere denne uka omtalte 20-åringens forsvinning, har det kommet fram at den gravide korporalen hadde anmeldt sin 21-årige kollega for voldtekt. Det viser seg nå at hun forsvant rett før hun skulle vitne i saken.

Selv om det ikke er fastslått at den døde kvinnen er Maria, er politiet rimelig sikre på at det er henne.

- Funnet stemmer overens med det vi leter etter, sier sheriff i Onslow County, Ed Brown, til CNN.

Foster i magen

Kvinneliket som ble funnet lørdag, var sterkt forbrent, og i den åpne mageregionen på liket lå et lite foster, også det brannskadd. Funnet har gjort sterkt inntrykk på etterforskerne.

- Fosteret var såpass utviklet at den lille hånda var på størrelse med tommelen min. De små fingrene var bøyd, sier den sjokkerte sheriffen, som forteller at hånda var brent av armen på fosteret.

FUNNSTEDET: Tekniske politietterforskere på stedet der de forbrente levningene etter 20-årige Maria Lauterbach og fosteret hun bar, ble funnet, i medsoldat Cesar Armando Laureans bakgård.
FUNNSTEDET: Tekniske politietterforskere på stedet der de forbrente levningene etter 20-årige Maria Lauterbach og fosteret hun bar, ble funnet, i medsoldat Cesar Armando Laureans bakgård. Vis mer

- Minnene vil trolig følge meg så lenge jeg lever, sier han, og legger til:

- Det er tragisk og avskyelig.

Levningene skal nå gjennomgå en rettsmedisinsk undersøkelse, og tennene og DNA-et skal sjekkes for at etterforskerne skal være sikre på at det virkelig er den 20-årige marinesoldaten som er funnet.

Voldtektssak

Maria ble meldt savnet av sin mor 19. desember, like før hun skulle vitne mot medsoldat Cesar Armando Laurean, som hun hadde anmeldt for en voldtekt, og som nå er etterlyst for drapet.

Marias familie tror voldtekten var årsaken til graviditeten.

Laurean er ikke blitt sett siden natt til fredag, da han forlot basen. Men ikke før han hadde etterlatt sin kone Christina et notat der han skriver at Maria begikk selvmord, og at han begravde henne i bakgården.

Politiet fester ikke lit til forklaringen i notatet; sheriff Brown forteller at det hjemme hos Laurean var tydelige spor etter en blodig hendelse.

- Det var til og med blod i taket, og spor etter forsøk på å rydde opp, blant annet var det malt over blodet, sier sheriffen.

Svart pickup

Politi over hele landet er nå på jakt etter Laureans svarte pickup. Sheriff Brown beskriver ham som «farlig, spesielt hvis han blir presset opp i et hjørne».

Etterforskerne tror han har forlatt North Carolina.

- Vi tror han har dratt så langt herfra som han kan, sier Brown, som fikk overlevert Laureans notat av Christina fredag morgen.

21-åringen ble ikke arrestert i forbindelse med voldtektsanmeldelsen, fordi han ikke ble ansett som noen trussel.

Ifølge militære talspersoner hadde de opplysninger om at han og Maria «hadde et slags vennskapsforhold» selv etter at hun anmeldte ham, og at de hadde jevnlig kontakt.

Disse opplysningene avvises av Marias familie, som mener hun ikke hadde noe som helst omgang med Laurean.

FUNNET DREPT OG BRENT: Korporal Maria Lauterbach (20) ble meldt savnet av sin mor 19. desember.
SIKTET FOR DRAP OG VOLDTEKT: 21-årige Cesar Armando Laurean er nå på flukt, og politiet over hele USA er på jakt etter ham.
MENNESKEJAKT: Store politistyrker leter nå etter ettersøkte Cesar Armando Laurean, som stakk av i sin svarte pickup natt til fredag. Her fra 21-åringens nabolag i Jacksonville.
DRAPSÅSTEDET: Politiet tror Maria ble drept i dette huset, der nå ettersøkte Cesar Armando Laurean bodde.
DYPT BEVEGET: Sheriff Ed Brown i Onslow County demonstrerer hvordan fosterets avbrente hånd var knyttet da det ble funnet i Marias mage. - Tragisk og avskyelig, sier sheriffen om funnet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media