Maria (74) slo tilbake mot Facebook-«svindler»: - Tenkte jeg skulle ha det litt gøy

- Han sier at han elsker meg og at jeg er hans sjelevenn.

TAKKET JA TIL NY VENN: Svenske Maria Andersson takket ja til en ny venn på Facebook. Ikke lenge etter begynte hun å ane ugler i mosen. Foto: Privat
TAKKET JA TIL NY VENN: Svenske Maria Andersson takket ja til en ny venn på Facebook. Ikke lenge etter begynte hun å ane ugler i mosen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Maria Andersson (74) fra Orsa i Sverige fikk en venneforespørsel fra en 60 år gammel mann på Facebook, var hun ikke sein med å godta.- Jeg har reist verden rundt og bodd mange forskjellige steder. Jeg tenkte ikke så mye over det da han la meg til på Facebook og jeg så at han bodde i Oregon i USA. Like etter hadde han bursdag, og jeg sendte ham en hilsen. Men så begynte han å stille spørsmål om den økonomiske situasjonen min, sier 74-åringen til Dagbladet.Hun forteller at han hadde et veldig fint profilbilde og at det hele måtte være en bløff.

Skal snart fjerne ham

- Han er pen som faen og sier at jeg er hans sjelevenn. Jeg har sett på Dr. Phil og jeg går ikke på ting som dette, så jeg tenkte jeg skulle ha det litt gøy.Hun løy til mannen og sa at hun hadde masse penger. Det gikk ikke lang tid før han sa at han elsket henne.

- Jeg kommer til å fjerne ham som venn om et par dager, men enn så lenge skal jeg ha det gøy. Jeg har sendt noen bilder av meg selv, og han sa han syntes at øynene mine var veldig vakre. Han mente at aldersforskjellen ikke var noe problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer