Marianne drept på Nav

Marianne (57) drept på jobb på Nav

Det var avdelingsleder Marianne Amundsen (57) som ble drept i knivangrepet på et Nav-kontor i Bergen forrige uke.

DYP SORG: I samråd med familien går bistandsadvokat May Britt Løvik ut med navnet på kvinnen som ble drept på jobb på Nav. - De etterlatte kjenner på dyp sorg, fortvilelse og sinne etter å ha mistet sin høyt elskede mor, datter og søster, Marianne Amundsen, skriver Løvik i pressemeldingen. Programleder: Christian Fjermeros / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bistandsadvokat May Britt Løvik som i samråd med familien går ut med navnet på kvinnen som ble drept på jobb på Nav.

- De etterlatte kjenner på dyp sorg, fortvilelse og sinne etter å ha mistet sin høyt elskede mor, datter og søster, Marianne Amundsen, skriver Løvik i en pressemelding.

De etterlatte trenger ro og rom for å sørge, og ber om respekt for det, skriver familien videre.

Til VG beskriver direktør i Nav Vestland, Anne Kverneland Bogsnes, at Amundsens kolleger beskriver avdøde som et veldig godt menneske.

- De beskriver henne som omsorgsfull og dyktig og flink på alle måter, sier Bogsnes.

For en uke siden ble to Nav-ansatte knivstukket på et brukermøte på Nav Årstad i Bergen. Marianne Amundsen døde på sykehus av skadene hun ble påført.

Den andre ansatte i slutten av 20-åra ble lettere skadd. Dette er Ida Aulin.

- Hun er nå utskrevet fra sykehus, men er sterkt medtatt som følge av skader og hendelsen. Hun er også tungt preget av at en nær og kjær kollega er revet bort, skriver bistandsadvokat Løvik i pressemeldingen.

En mann i 30-årene ble pågrepet inne på Nav-kontoret. Han er siktet for drap og grov kroppsskade.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer