Marianne og Chathrine nekter å vaksinere Tanya (2,5) og Carosander (2)

- Sannheten vil komme for en dag.

- HAR IKKE TRUA PÅ DET: Det sier Cathrine Woldstad om vaksinen mot svineinfluensa, her med Carosander (2) i bæremeisen og mannen Anders. 
Foto: Torbjørn Grønning  / Dagbladet
- HAR IKKE TRUA PÅ DET: Det sier Cathrine Woldstad om vaksinen mot svineinfluensa, her med Carosander (2) i bæremeisen og mannen Anders. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Tanya (2,5) får ikke vaksine for svineinfluensa, det er helt utelukket. Og jeg forteller alle andre at de ikke bør ta den, sier mor Marianne deWibe til Dagbladet. Hun er en av rundt 70 mennesker som møtte opp i protesttog mot svineinfluensavaksinen i Oslo i kveld.

Hun nekter å vaksinere seg selv eller noen av de tre barna.

Forsvarer Dreyer- Jeg har tre barn og har i tur og orden fulgt dem på vanlige vaksineprogram. Hadde jeg visst da hva vaksiner inneholder, så hadde det aldri skjedd, sier deVibe.

Ektemannen Øyvind nikker enig. Som mange andre i kveldens tog tok hun initiativtaker Kjetil Andreas Dreyer (28) i forsvar.

- Media driver personangrep og latterliggjør folk som uttaler seg kritisk til vaksinene, sier deVibe, med henvisning til dagens sak i Dagbladet om Dreyer og miljøet rundt nyhetsspeilet.no, som også er erklærte motstandere av den offisielle historien om månelandingen og terrorangrepene 11. september 2001.

- Har ikke truaEn annen mor i toget som ikke lar helsemyndighetene vaksinere barna er Chatrine Woldstad. Hun vil ikke oppfordre andre til det samme, men mener folk må ta standpunkt selv.På skuldrene til pappa Anders sitter Carosander (2).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.