- Marilyn og Charles ble drept av sin tolvårige sønn

Søndagsskolegutten er siktet for å ha skutt foreldrene og de yngre søsknene.

ÅSTEDET: Her, i familien Longs enebolig i byen Burlington i Colorado, ble foreldrene i huset og to av barna funnet skutt. Foto: LYN ALWEIS/DENVER POST/AP/SCANPIX
ÅSTEDET: Her, i familien Longs enebolig i byen Burlington i Colorado, ble foreldrene i huset og to av barna funnet skutt. Foto: LYN ALWEIS/DENVER POST/AP/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tolvårig gutt er siktet for å ha skutt foreldrene og to yngre søsken. Foreldrene døde, mens de to søsknene på fem og ni år er kritisk skadd, skriver Denver Post.

Det var tolvåringen selv som ringte nødnummeret 911 og meldte fra om at tre mennesker var skutt. Da politiet kom til huset i byen Burlington, fant de Charles (50) og Marilyn (51) Long og søsknene Ethan (9) og Sara (5) med skuddskader. De to barna skal også ha knivskader.

Kan tiltales Politiet satte umiddelbart i gang en omfattende etterforskning, og kunngjorde til alles forskrekkelse noen timer seinere at tolvåringen var pågrepet, mistenkt for volden.

Ifølge lovgivningen i delstaten Colorado kan gutten siktes og tiltales som en voksen. Inntil videre er han i forvaring på en ungdomsanstalt.

Nå spør alle seg hvordan dette kunne skje; familien Long var dypt religiøse medlemmer av den lokale evangeliske frikirken, hvor barna gikk på søndagsskole.

- Ingenting galt - Han er et veldig hjelpsom barn, med en fin personlighet, sier pastor Ron Lee til Denver Post, og forteller at tolvåringen pleide å hilse menigheten velkommen til gudstjenestene.

Naboer forteller at de ikke oppdaget tegn til at noe var galt drapsdagen. De tre barna ble sett lekende utenfor huset en times tid før drapene skjedde.

- De var en veldig stille familie, sier Samantha Rios (24) til avisa.

SKUTT OG DREPT: Marilyn (51) og Charles (50) Long ble funnet døde hjemme etter at deres tolvårige sønn ringte nødnummeret. Timer seinere ble gutten siktet. Foto: RON LEE/AP/SCANPIX
SKUTT OG DREPT: Marilyn (51) og Charles (50) Long ble funnet døde hjemme etter at deres tolvårige sønn ringte nødnummeret. Timer seinere ble gutten siktet. Foto: RON LEE/AP/SCANPIX Vis mer