Marina (8) ble lagt i sement

Foreldrene siktet for drap i Frankrike.

HEVDET HUN BLE BORTFØRT: I tre dager har fransk media skrevet om jenta som ble bortført fra denne restauranten i Le Mans. Nå har foreldrene endret forklaring. Foto: AFP / JEAN FRANCOIS MONIER / SCANPIX
HEVDET HUN BLE BORTFØRT: I tre dager har fransk media skrevet om jenta som ble bortført fra denne restauranten i Le Mans. Nå har foreldrene endret forklaring. Foto: AFP / JEAN FRANCOIS MONIER / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Et foreldrepar er i Frankrike siktet for drapet på sin åtte år gamle datter. Marina Sabatier ble funnet omsluttet av betong i går, tre dager etter at foreldrene meldte henne savnet.

Marinas far skal opprinnelig ha forklart at jenta ble bortført mens han var inne på en McDonalds-restaurant for å kjøpe lunsj til de to. Den påståtte bortføringen har vært mye omtalt i fransk media, før foreldrene på fredag endret sin forklaring. De innrømmet da å ha funnet datteren død for seks uker siden, at de fikk panikk og bestemte seg for å gjemme liket.

Slo fordi hun var «grådig»Funnet av jenta førte derimot til en siktelse av de to.

Hun ble funnet på et lager på farens arbeidsplass i Le Mans. Her skal faren ha lagt henne i en beholder som han fylte med sement, skriver BBC News. Politiet mener Marina ble mishandlet til døde og gjemt i en fryser før hun ble flyttet til arbeidsplassen.

- Foreldrene har tilstått å ha slått Marina svært brutalt, sier politiadvokat Chantal Moulin-Bernard til The Times. Hun forteller videre at far til Marina har forklart at de slo datteren fordi hun var «grådig» og «alltid spurte etter mat». En kveld låste de henne i kjelleren. Da de fant henne neste dag, lå hun livløs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer