Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Marion bare nest best

Meat Loaf ville egentlig samarbeide med en annen stjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da Meat Loaf skulle lete etter en sangerinne til balladen «It\'s All Coming Back To Me», var det ikke Marion Ravn som var førstevalget.

Den aldrende artisten ville nemlig egentlig ha skuespilleren Scarlett Johansson, men hun kunne ikke, ifølge nyhetsnettstedet World Entertainment News.

- Vi var ute etter en spesiell stemme og spurte først Scarlett og et par andre, men alle filmstjernene var opptatt med andre oppdrag, sier Meat Loaf til nettstedet.

Dermed endte han opp med å bruke norske Marion Ravn (22) som tilhører hans agentbyrå 10th Street Management.

Ifølge Wenn «slo han seg så sammen med rockeartisten Marion Raven» på albumet «Bat out of Hell III».

- Grunnen til at jeg først ønsket en skuespiller var at jeg trengte noen som kunne tolke sangen. Synging handler først og fremst om tekstene, deretter om noter. Men jeg vet ikke om Scarlett kunne gjort sangen. Den er kanskje ikke helt hennes stil. Hun er selv i ferd med å gi ut plate og jeg har hørt at den er ganske folkemusikkaktig, sier 58-åringen til Wenn.

Marion selv har ikke helt hatt den store suksessen med sin solokarriere. Hun brøt samarbeidet med Atlantic Records etter at plategiganten ikke ville gi ut hennes album «Here I Am» i Nord-Amerika.

Men nå kan ting se ut til å endre seg med duetten med Meat Loaf som ble spilt inn i sommer. Albumet «Bat out of Hell III» kommer 6. oktober.

ANDREVALGET: Marion Ravn har ikke helt hatt den store suksessen med solokarrieren i USA. Duetten med Meat Loaf kan det gi fart på sakene. Men Meat Loaf ville aller helst hatt en skuespiller til å synge. Foto: SCANPIX
ANDREVALGET: Marion Ravn har ikke helt hatt den store suksessen med solokarrieren i USA. Duetten med Meat Loaf kan det gi fart på sakene. Men Meat Loaf ville aller helst hatt en skuespiller til å synge. Foto: SCANPIX Vis mer
FØRSTEVALGET</B>: Skuespilleren Scarlett Johansson gir selv ut plate snart, og hadde ikke tid til å synge duett med Meat Loaf.