- Marion ødelegger moroa

EDMONTON (Dagbladet): Marion Jones er så overlegen på 100 meter at det er i ferd med å bli kjedelig. I forsøksheatene i går knuste hun all motstand på nytt. - Det er ikke noe moro lenger når hun vinner hvert eneste løp, sier NRK-kommentator Lars Lystad (bildet).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På grunn av den manglende spenninga har Marion Jones spilt andrefiolin for de mannlige sprinterne hittil i VM. Marion Jones viste på nytt i går at hun er fullstendig utilnærmelig. Til tross for årets første tjuvstart, løp hun inn til 10.93 i forsøket.

Nærmeste rival, Ekaterini Thanou, fra Hellas klokket inn til 11.12.

Håper på medvind

I kvartfinalen i går kveld løp Marion Jones inn til 10.97. Thanou fikk samme tid, men Jones mener hun har veldig mye mer å gå på.

- Jeg håper vi får medvind i finalen. Da tror jeg det er mulig å løpe 10.70. Kanskje bedre også, sier Marion.

Hun har sjøl årsbeste i verden med 10.83. Tidligere i sesongen virket det som om Thanou, Zhanna Pintusevich-Block fra Ukraina og to- tre andre jenter kunne by henne motstand. Nå er disse jentene langt bak.

- Interessen daler når en utøver blir for suveren. Det samme skjedde med Noureddine Morceli og nå med Hicham El Guerrouj på mellomdistansene, sier Lars Lystad til Dagbladet.

Lystad kommenterer VM-øvelsene fra Edmonton sammen med Karen Marie Ellefsen og ekspertkommentator Steinar Hoen.