Marit Berger Røsland blir ny statssekretær for Erna

Flere får nye oppgaver.

TIL STATSMINISTERENS KONTOR: Marit Berger Røsland, her med byrådsleder og ektemann Stian Berger Røsland på en gallamiddag på Slottet tidligere i år. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TIL STATSMINISTERENS KONTOR: Marit Berger Røsland, her med byrådsleder og ektemann Stian Berger Røsland på en gallamiddag på Slottet tidligere i år. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi styrker vårt team ved statsministerens kontor (SMK) på beredskap og utenrikspolitikk, sier Julie Brodtkorb til Dagbladet:

- Marit Berger Røsland blir ny statssekretær på SMK og vil blant annet følge utenriksfeltet, sier Høyre-statssekretæren.

- Mer mot radikalisering Berger Røsland er Høyre-politiker utdannet advokat og har blant annet vært dommerfullmektig i Oslo tingrett i 2009-2010.

Laila Bokhari fortsetter i sin jobb som statssekretær på statsministerens kontor.

- Hun vil blant annet følge utenriksfeltet. Bokhari har ansvar for beredskap, men vil konsentrere enda mer av sin tid i arbeidet mot radikalisering, sier Brodtkorp.

- I tillegg til statssekretærene Bokhari og Berger Røsland er SMK styrket med en spesialrådgiver innen feltet beredskap. Vi har også satt i verk en hospiteringsordning ved SMK der departementsansatte som arbeider tett med beredskap kan være en periode på SMK. Hensikten er å styrke kompetansen og samordningen mellom SMK, departementene, og deres etater om beredskap, sier hun.

Siv bytter Tidligere i dag skrev Dagbladet at også Siv Jensen bytter mannskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer