Marit Breivik skal lage Ap-politikk

Tidligere håndballtrener skal utforme nytt partiprogram sammen med blant andre Trond Giske, Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik.

AP-PROGRAM: Ap-sekretær Raymond Johansen får gode råd fra Marit Breivik før han skal drive valgkamp i Tronheim i 2009. Nå skal den tidligere suksesstreneren for landslaget i handball utforme Ap's politikk for neste stortingsperiode i programkomiteen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
AP-PROGRAM: Ap-sekretær Raymond Johansen får gode råd fra Marit Breivik før han skal drive valgkamp i Tronheim i 2009. Nå skal den tidligere suksesstreneren for landslaget i handball utforme Ap's politikk for neste stortingsperiode i programkomiteen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ap's sentralstyre satte i går ned komiteen som skal utmeisle det politiske programmet Ap skal gå til valg på i 2013.Tidligere landslagstrener Marit Breivik har sagt ja til å delta i programkomiteen som nestleder og parlamentarisk leder Helga Pedersen skal lede.

Trond, Jonas og Hadia Sentralstyremøtet pekte også ut tre medlemmer fra sentralstyret til å lede arbeidsgrupper på viktige programområdet: Næringsminister Trond Giske skal lede gruppa skal foreslå ny politikk for kunnskapssamfunnet, stortingsrepresentant Hadia Tajik skal lede en gruppe om velferdssamfunnet, mens utenriksminister Jonas Gahr Støre skal lede arbeidsgruppa som skal sette ord på verdigrunnlaget. Gruppa har så langt fått arbeidstittelen "sammenhengskraft".

Nye Ap-medlemmer Ap-nestleder Helga Pedersen sier at Marit Breivik er representant for de mange nye medlemmene i Ap.

- Hun har bred erfaring fra idretten, som er et stort og viktig samfunnsområde, og hun har sagt mye klokt om å spille på lag. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått henne med i komiteen som representant for de nye medlemmene, sier Pedersen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer