Marit fikk hjerteinfarkt

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er inne i en svært tøff tid, sier Marit Christensen. Nå røper hun at et hjerteinfarkt er hovedårsaken til at hun er sykemeldt fra jobben i NRK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er i ukens utgave av Se og Hør Moskva-Marit snakker ut om helseproblemer og den pågående rettssaken der hennes fraseparerte ektemann står bedrageritiltalt.

- Jeg ser fram til at denne uka er over. Det jeg trenger aller mest nå er fullstendig ro - og minst mulig ytre påkjenninger, sier hun til Se og Hør.

I intervjuet forteller Christensen at hun for noen måneder siden ble innlagt på sykehus. Legene hadde oppdaget en blodpropp i leggen hennes, og et press i brystet uroet henne.

- Etter en omfattende undersøkelse på avdeling for nukleær medisin på Ullevål sykehus, viste prøvene at jeg hadde hatt et mindre hjerteinfarkt. Å få en slik beskjed gjorde selvsagt inntrykk i tillegg til blodproppen. Men i stedet for å bli lei meg, fokuserte jeg heller på hvor glad jeg var for å leve, sier hun til ukebladet.

Christensen karakteriserer sin egen helsesituasjon som alvorlig. Etter planen skulle NRK-kjendisen vitne i smykkesaken i Oslo byrett i dag, men mye tyder på at hennes vitnemål blir utsatt til i morgen.

SYK: - Jeg fokuserte på hvor glad jeg var for å leve, sier Marit Christensen om sykdommen.