-  Maritas ektemann var redd

Marita Strøm (38) og hennes ektemann Osman Omar Osman (25) skal ha blitt forfulgt av to mystiske biler kort tid før drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NAMSOS (Dagbladet): Det opplyser Hikmet Hakim Wahid til Dagbladet. Han bor i Namsos og er en nær venn av Osman.

- Jeg snakket med ham på telefonen tidligere samme dag som Marita ble skutt og drept. Da hørtes det ut som han var redd, forteller Wahid.

- Osman fortalte at han og Marita hadde vært på biltur i Kirkuk, og at de ble forfulgt av to biler på hjemveien. Det er nesten en time å kjøre, men de to bilene fulgte etter dem hele tida.

Utilgjengelig

Osman skal ifølge vennen i Namsos ha opplevd det som skjedde som ubehagelig. Han skal ikke ha hatt noen formening om hvem det var som kjørte bilene, og hva som skulle være motivet for forfølgelsen.

- To-tre minutter etter at de kom hjem fra bilturen, så han at de samme bilene kjørte forbi huset. Han sa han ble redd, sier Hikmet Hakim Wahid. Marita Strøm, hennes kurdiske ektemann Osman og deres tre døtre dro på ferie til Nord-Irak 9. august.

Lørdag kom meldingen om at Namsos-kvinnen var blitt skutt og drept under en biltur med to av barna som vitner. Mandag kom en ny sjokkmelding da det ble opplyst at ektemannen er mistenkt for drapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer