Marius besøkte Maud Angelica

Lille Marius var i stormform da han besøkte Maud Angelica sammen med kronprinsparet. - Det kan nok bli aktuelt å sitte barnevakt etter hvert, sier kronprinsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og Marius dro lørdag ettermiddag direkte fra Gardermoen for å besøke prinsesse Märtha Louise, Maud Angelica og Ari Behn.

Kronprinsparet og Marius ble kjørt inn i garasjeanlegget til leiligheten til de nybakte foreldrene i Professor Dahls gate i Oslo sentrum. Det ble opplyst at kronprinsparet vil snakke med det ventende pressekorpset etter at babyvisitten er over.

Marius var i stormform, og tullet med fotografene før han gikk inn til Maud Angelica.

Vesle Maud Angelicas foreldre behøver ikke å bekymre seg for å få barnevakt når den tiden kommer. Onkel har nemlig lovet å stille opp.

Og den lovnaden gjorde kronprins Haakon foran et stort presseoppbud i ettermiddag, etter å ha besøkt de nybakte foreldrene Märtha Louise og Ari Behn.

- Hun var utrolig fin, det var fint å komme hjem og treffe henne og de stolte foreldrene, sa kronprinsen etter at han, kronprinsesse Mette-Marit og Marius hadde møtt Maud Angelica for første gang.

- Det kan nok bli aktuelt å sitte barnevakt etter hvert, men det er nok ikke så praktisk så lenge vi bor i London, smilte kronprinsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer