Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Marius besøkte Maud Angelica

Lille Marius var i stormform da han besøkte Maud Angelica sammen med kronprinsparet. - Det kan nok bli aktuelt å sitte barnevakt etter hvert, sier kronprinsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og Marius dro lørdag ettermiddag direkte fra Gardermoen for å besøke prinsesse Märtha Louise, Maud Angelica og Ari Behn.

Kronprinsparet og Marius ble kjørt inn i garasjeanlegget til leiligheten til de nybakte foreldrene i Professor Dahls gate i Oslo sentrum. Det ble opplyst at kronprinsparet vil snakke med det ventende pressekorpset etter at babyvisitten er over.

Marius var i stormform, og tullet med fotografene før han gikk inn til Maud Angelica.

Vesle Maud Angelicas foreldre behøver ikke å bekymre seg for å få barnevakt når den tiden kommer. Onkel har nemlig lovet å stille opp.

Og den lovnaden gjorde kronprins Haakon foran et stort presseoppbud i ettermiddag, etter å ha besøkt de nybakte foreldrene Märtha Louise og Ari Behn.

- Hun var utrolig fin, det var fint å komme hjem og treffe henne og de stolte foreldrene, sa kronprinsen etter at han, kronprinsesse Mette-Marit og Marius hadde møtt Maud Angelica for første gang.

- Det kan nok bli aktuelt å sitte barnevakt etter hvert, men det er nok ikke så praktisk så lenge vi bor i London, smilte kronprinsen.

Paret hadde selvsagt med seg gaver til den nyfødte niesen, og kronprinsen røpet av det var to myke pakker.

- Jeg tror vil lar det være en privatsak hva pakkene inneholdt, sa kronprinsesse Mette-Marit.

Når det gjaldt det uunngåelige spørsmålet om hvem Maud Angelica ligner mest på var begge to enige.

- Jeg synes hun lignet litt på begge to, sa kronprinsessen, og var enig med pressen i at bildene av Maud Angelica og av kronprins Haakon som nyfødt også var svært like.

Opplagt prinsesse

Da lille Maud Angelica møtte pressen første gang i går sov hun uforstyrret gjennom hele seansen. Under fotoseansen på Rikshospitalet i dag var øynene åpne, men hun så likevel ut til å ta alt styret rundt seg med knusende ro.

Prinsesse Märtha Louise smilte og så opplagt ut da hun og ektemannen Ari Behn og deres fire dager gamle datter forlot sykehuset. Det var Ari Behn som for det meste bar datteren, som var inntyllet i et hvitt pledd.

Prinsessen var kledd i en svart jakke og en høyhalset genser da hun og like etter klokka 12 vinket farvel til de fremmøte.

Mange ville se babyen

Mellom 150 og 200 mennesker hadde samlet seg i vestibylen på Rikshospitalets kvinne- og barnklinikk for å få et glimt av den nye tronarvingen. Da de endelig viste seg var det Ari Behn som kom bærende med datteren, før mor overtok da paret tok oppstilling til en fotoseansen.

11 år gamle Marte Strøm fra Nord-Trøndelag har leddgikt og er ofte på Rikshospitalet. Sammen med sin mor, Eli Strøm, hadde hun tatt oppstilling for å få et glimt av prinsesseparet og deres nyfødte datter.

- Jeg gleder med til å se dem. Det er litt artig, sier Marte til NTB.

Eli Strøm forteller at datteren har kom ut fra isolat fredag etter å ha ligget der i ni dager. Dermed fikk ikke Marte se dronning Sonja og kong Harald da de var og besøkte barnebarnet.

- Det har vært veldig annerledes denne gangen. Det har vært mye action, med vakter og fotografer i buskene. Spesielt gøy var det å se når kongen og dronningen kom på besøk, sier Eli Strøm til NTB.

Reiste hjem

Kort tid etter at prinsessen og hennes ektemann forlot sykehuset kjørte bilen inn i garasjeanlegget til parets leilighet i Professor Dahls gate i Oslo. Ari Behn bar sin datter i en bærebag ut av bilen samtidig som han vinket til frammøte fotografer og journalister.

Pressefolkene tok oppstilling utenfor parets hjem for å få et glimt av de nybakte foreldrene og deres datter.

(NTB)

PÅ BESØK: Kronprinsparet og Marius besøkte den nyfødte i dag.
TULLET: Marius tullet litt med fotografene før kronprinsparet gikk inn i leiligheten
SA FARVEL: Familien Behn takket for seg ved Rikshospitalet.
HJEMME: Kort tid seinere var de framme ved leiligheten i Professor Dahls gate.
TRØTT: Maud Angelica sov seg gjennom møtet med pressen i går, men i dag var hun våken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media